Mail naar De Waal autoverhuur

We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Bel mij terug

We nemen zo snel mogelijk contact met je op.
Facebook account van De Waal autoverhuur Contact opnemen met De Waal autoverhuur Bel naar De Waal autoverhuur
De Waal autoverhuur
De Waal autoverhuur
>
Nieuw Euromobil account aanmaken


Wil je langer dan een weekend reserveren? Neem contact op met de Euromobil partner. Contact partners
* op basis van beschikbaarheid

Weekend = vrijdag 17.00* t/m maandag 8.00 uur

Reserveren

Ons dagtarief is gebaseerd op 24 uur.
Voor de openingstijden van onze vestigingen verwijzen we je naar onze partnerwebsites.

Contact partnersNaar stap 2: Model opties

11.000 huurauto's in Euromobil-vloot


Afgelopen maand werd de 11.000ste huurauto in de rijdende Euromobil-vloot aangem

11.000 huurauto's in Euromobil-vloot24-11-2017

Euromobil-vloot bereikt mijlpaal met 11.000 rijdende huurauto’s in Nederland. Afgelopen maand werd de 11.000ste huurauto in de rijdende Euromobil-vloot aangemeld. Nog niet eerder reden er zoveel Euromobil-huurauto’s op de Nederlandse wegen.

De 11.000ste rijdende Euromobil-auto is een Volkswagen Crafter van Euromobil-partner XLRent en voor de gelegenheid voorzien van unieke jubileum bestickering. In totaal heeft Euromobil Nederland sinds haar ontstaan in 1995 nu ruim 92.500 auto’s op de weg gezet.

Met een verhuurvloot van 11.000 auto’s, waarvan ruim 1.700 bedrijfswagens, is Euromobil de grootste autoverhuurder van Nederland. De complete vloot bestaat uit nieuwe auto’s van de merken Volkswagen, Volkswagen Bedrijfswagens, Audi, SEAT en ŠKODA, met een gemiddelde leeftijd van 12,3 maanden oud. Mensen rijden dus altijd in een jonge, goed onderhouden en representatieve auto.

Met haar gevarieerde vloot bedient Euromobil verschillende markten. Van particuliere klanten tot aan multinationals, voor iedere mobiliteitsbehoefte heeft Euromobil een flexibele en passende maatwerkoplossing.
Of het nu voor een dag, een week of een aantal maanden is, Euromobil hanteert altijd scherpe tarieven. En via mobiliteitsbedrijf Free to go kan zelfs per uur een auto worden gehuurd. Kortom, ‘huren geeft je de ruimte’ en ‘maakt gaan gemakkelijk’.

Euromobil Nederland is de overkoepelende verhuurorganisatie van Volkswagen, Volkswagen Bedrijfswagens, Audi, SEAT en ŠKODA. Met een landelijk dekkend netwerk van ruim 40 Euromobil-partners, met meer dan 150 uitgiftepunten is er altijd een Euromobil-vestiging in de buurt.

Terug naar overzicht


Direct reserveren