Mail naar De Waal autoverhuur

We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Bel mij terug

We nemen zo snel mogelijk contact met je op.
Facebook account van De Waal autoverhuur Contact opnemen met De Waal autoverhuur Bel naar De Waal autoverhuur
De Waal autoverhuur
De Waal autoverhuur
>
Nieuw Euromobil account aanmaken


Wil je langer dan een weekend reserveren? Neem contact op met de Euromobil partner. Contact partners
* op basis van beschikbaarheid

Weekend = vrijdag 17.00* t/m maandag 8.00 uur

Reserveren

Ons dagtarief is gebaseerd op 24 uur.
Voor de openingstijden van onze vestigingen verwijzen we je naar onze partnerwebsites.

Contact partnersNaar stap 2: Model opties

Klantenservice


De Waal Autoverhuur is dé aanbieder van tijdelijke mobiliteit

De Waal Autoverhuur verhuurt alleen kwalitatief hoogwaardige en jonge huurauto's en is aangesloten bij Euromobil Nederland, de overkoepelde verhuurorganisatie van Volkswagen, Volkswagen Bedrijfswagen, Audi, ŠKODA en SEAT.

Met vestigingen in Tiel, Geldermalsen, Culemborg, Druten, Zaltbommel en Gorinchem kan De Waal Autoverhuur op flexibele wijze inspelen op de behoefte aan autohuur en shortlease constructies. Wilt u direct contact met ons opnemen? Bel dan 0344-63 80 59. Wij helpen u graag!

Wij willen ons graag aan u voorstellen!

Voorwaarden

Het huren van onze auto's gaat onder bepaalde voorwaarden. Deze voorwaarden kunt u hier nalezen.


Bekeuring gereden?

Bekeuringen worden altijd door ons betaald en zullen aan u of uw werkgever door worden belast. Mocht u een kopie van de originele bekeuring willen inzien dan kan dat hier.


Hoe te handelen bij

Een auto waarop u kunt vertrouwen, dat is wat onze klanten willen. Daarom verhuren wij uitsluitend jonge, dealer onderhouden auto’s. Ondanks dat deze auto’s voor elke verhuring op alle belangrijke punten worden gecheckt kan het voorkomen dat er onderweg iets misgaat.

Bij iedere Euromobil huurauto hoort daarom een Mobiliteitsgarantie. Mocht u stranden met uw auto, dan helpt Euromobil u overal in Europa, 24 uur per dag, 7 dagen in de week weer op weg.


Schade of aanrijding

Het belangrijkste is om rustig te blijven en uw eigen veiligheid voorop te stellen. Vul (eventueel samen met de tegenpartij) een Europees Schadeaangifteformulier in. Vul thuis ook de achterzijde van het formulier in en stuur het formulier naar ons op.

De Waal Autoverhuur
T.a.v. afdeling Schade
Postbus 6201, 4000 HE Tiel
Marconistraat 12, 4004 JM Tiel

Doe nooit toezeggingen aan de tegenpartij, noteer namen en adressen van getuigen (medepassagiers kunnen ook getuigen zijn). Meld de schade binnen 24 uur bij de afdeling Schade van De Waal Autoverhuur (of direct op maandagochtend bij schade in het weekend). Dat kan zowel telefonisch: 0344-63 80 59, als via email: operations@almn.nl.

Is het niet mogelijk om verder te rijden? Geef dit dan aan als u met ons contact opneemt. Wij zoeken dan naar een passende oplossing.


Pech onderweg

Ondanks ons zorgvuldige onderhoud kan er onderweg altijd iets misgaan. Daarom hebben wij een pechservice op al onze voertuigen. Bij pech kan de huurder zich wenden tot de Hulpdienst De Waal Autoverhuur +31 344 820310 deze is 24 uur, 7 dagen per week bereikbaar of meld u zich bij de dichtstbijzijnde dealer. Reparaties mogen alleen in overleg met De Waal Autoverhuur worden uitgevoerd.

Bij pech in het buitenland kan het voorkomen dat u contant moet betalen. Zorg ervoor dat de rekening op naam van Autolease Midden Nederland B.V. komt en dat de BTW (Engels: VAT, Frans: TVA, Duits: MWST) vermeld wordt. In nagenoeg alle gevallen kan dit bij terugkeer in Nederland verrekend worden.

Verduistering/diefstal

Bij verduistering of diefstal dient u zo snel mogelijk aangifte te doen bij de politie. Een kopie van de aangifte, een schadeformulier en de originele sleutels ontvangen wij zo snel mogelijk. Daarnaast dient u ons zo snel mogelijk op de hoogte te brengen van het voorval.

In bovenstaande gevallen blijven de BOVAG Huurvoorwaarden van kracht zoals aan u is overhandigd bij de huurovereenkomst.

Meer weten?

Wij staan u graag persoonlijk te woord.

Lees meer

Bekijk onze vestigingen

Bekijk de dichtstbijzijnde vestiging

Lees meer


Direct reserveren