Mail naar De Waal autoverhuur

We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Bel mij terug

We nemen zo snel mogelijk contact met je op.
Facebook account van De Waal autoverhuur Contact opnemen met De Waal autoverhuur Bel naar De Waal autoverhuur
De Waal autoverhuur
De Waal autoverhuur
>
Nieuw Euromobil account aanmaken


Wil je langer dan een weekend reserveren? Neem contact op met de Euromobil partner. Contact partners
* op basis van beschikbaarheid

Weekend = vrijdag 17.00* t/m maandag 8.00 uur

Reserveren

Ons dagtarief is gebaseerd op 24 uur.
Voor de openingstijden van onze vestigingen verwijzen we je naar onze partnerwebsites.

Contact partnersNaar stap 2: Model opties

MVO


Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

MVO

Bij De Waal Autoverhuur staat MVO hoog in het vaandel. Samen werken aan een betere leefomgeving. Met dit uitgangspunt in gedachten is ons MVO-plan 2016/2017 ontwikkeld.

Medewerkers
Een goed advies uitbrengen is alleen mogelijk wanneer men over voldoende kennis beschikt. Om onze medewerkers zo goed mogelijk te laten functioneren binnen onze organisatie stellen wij functieprofielen op met daarin duidelijke competenties en een helder opleidingsplan. Ook maakt MVO een vast onderdeel uit van ons werkoverleg. Mede hierdoor blijven onze medewerkers tevreden, waardoor het personeelsverloop bij ons bedrijf klein is. Dit uit zich in een langdurig dienstverband met een minimum van 3 jaar.

Privacy
Bij De Waal Autoverhuur gaan we zorgvuldig om met privacygevoelige informatie. Om de privacy van onze klanten, berijders en medewerkers te waarborgen hebben we technische maatregelen genomen in onder andere de vorm van beveiligde verbindingen (SSL-certificaten) en hebben onze medewerkers alleen toegang tot gegevens na aanmelding op onze systemen met een persoonlijke toegangscode. We gaan in kaart brengen over welke gegevens we beschikken, hoe we deze op een zorgvuldige manier kunnen (blijven) verwerken en welke risico’s we daarbij lopen. Dit gaan we doen door middel van een privacy impact analyse.

Milieubarometer
De milieubarometer mag in ons MVO-plan natuurlijk niet ontbreken. Ondanks dat we bewust bezig zijn met ons energieverbruik en CO2 uitstoot valt er nog steeds winst te behalen. Derhalve zullen we op basis van een 0-meting van ons huidige verbruik bepalen wat onze doelstelling voor de komende jaren gaat worden.

CO2-reductie wagenparken
Het adviseren van klanten met betrekking tot de verduurzaming van wagenparken doen we door het aanbieden van Free to go en huurvormen zoals de vakantieauto. MVO wordt/is een vast onderdeel op de agenda bij externe overleggen met onze klanten. De Waal Autoverhuur wil hierin het goede voorbeeld geven en doet dit door haar wagenpark jong te houden met auto’s die slechts gemiddeld 1,5 jaar oud zijn.

Betrokkenheid gemeenschap
Wij streven naar langdurige en duurzame partnerships met onze bestaande relaties. Het ondersteunen van maatschappelijke organisaties, verenigingen en goede doelen is erg belangrijk voor De Waal Autoverhuur. Ons partnership met het Jeugdsportfonds in de regio Rivierenland onderstreept dit. Op deze manier helpen wij jaarlijks 50 kinderen aan het sporten, die hier anders de middelen niet voor zouden hebben. Op deze manier proberen wij regionaal ons steentje bij te dragen.

Heeft u vragen over ons MVO-beleid of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op.Direct reserveren