Maatregelen COVID-19

15-12-2020

Graag brengen wij u op de hoogte omtrent de maatregelen van het coronavirus. Komt u bij ons langs? Lees hier wat wij van u verwachten.

Wij zijn geopend en blijven bereikbaar voor u

Het COVID-19 virus heeft de Nederlandse overheid doen besluiten een aantal grote maatregelen te nemen tegen verspreiding van het virus. De Waal Autoverhuur volgt deze maatregelen op de voet en wij nemen uw en de gezondheid van onze medewerkers uiterst serieus. Wij zijn nog geopend en blijven bereikbaar voor u. We vragen u om rekening te houden met de voorschriften vanuit het RIVM en de overheid en uiteraard hebben wijzelf ook maatregelen getroffen.

  • Het dragen van een mondkapje is verplicht;
  • We geven u een vriendelijke glimlach, in plaats van een hand;
  • Ons team reinigt de huurauto's extra grondig. Wij letten extra op het stuur, de stoel en de versnellingspook van uw auto. Voor en na het reinigen wassen onze collega's hun handen;
  • De autosleutel kunt u oppakken en afgeven via onze sleutelbak, dit zorgt voor een contactloze sleuteloverdracht;
  • We reinigen onze deurklinken geregeld;
  • Al onze externe afspraken zijn geannuleerd;
  • Collega’s houden zoveel mogelijk individueel (lunch)pauze. Hiermee voorkomen we samenkomst van grote groepen in onze kantines;
  • We kiezen voor papieren bekers koffie/ thee.

Direct persoonlijk contact? Wij zijn telefonisch bereikbaar op: 0344-638059
Ons mailadres: info@dewaalautoverhuur.nl

 

Wat verwachten wij van u?

Wij verzoeken u vriendelijk om thuis te blijven wanneer u last heeft van klachten zoals neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts, zoals het RIVM heeft omschreven in haar voorschriften. Deze voorschriften gelden ook voor onze medewerkers. Zij komen niet werken wanneer zij te maken hebben met dergelijke klachten.

 

Onze locaties

De Waal Autoverhuur is geopend volgens reguliere openingstijden maar tot nader order zijn wij niet meer geopend in de avonden op de verschillende vestigingen. Heeft u een afspraak gepland om uw huurauto te komen ophalen of afleveren? Deze gaat gewoon door, tenzij u anders van ons heeft gehoord.

Ma t/m do 07.00 - 18.00
Vrijdag 07.00 - 17.30
Zaterdag 08.00 - 12.00
Zondag Gesloten

Afwijkende openingstijden
Op Oudejaarsdag (31 december) sluiten wij om 16:00u.
Op 1 januari zijn wij gesloten.

Alternatieven voor een bezoek

Wilt u niet bij ons langskomen voor een gereserveerde huurauto? Wij begrijpen dat volkomen. Neem in dit geval contact met ons op. In bepaalde gevallen kunnen we de auto bij u thuis afleveren en/of ophalen. Overleg met ons om de mogelijkheden te bespreken.

 

Heeft u vragen

Wij kunnen ons goed voorstellen dat u toch nog wat vragen heeft in deze vreemde situatie. Is uw vraag nog niet beantwoord? Neem dan gerust contact met ons op via de onderstaande button. Wij staan voor u klaar.

Wij zijn telefonisch bereikbaar op: 0344-638059
Ons mailadres: info@dewaalautoverhuur.nl

Onze reviews

De Waal Autoverhuur verhuurt voertuigen van de merken Volkswagen, Audi, SKODA, SEAT en Volkswagen Bedrijfswagens. Met deze diversiteit aan merken hebben wij altijd de juiste auto voor uw mobiliteitsbehoefte. Met onze vestigingen in Tiel, Gorinchem, Culemborg, Geldermalsen, Druten en Zaltbommel kunnen wij op flexibele wijze inspelen op de behoefte aan autohuur, poolbeheer en shortlease constructies. Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder. U kunt ons bereiken op 0344-638059 of info@dewaalautoverhuur.nl.

Alternate Text
Improve Your Experience You're using a web browser version we don't support. Try one of these options for better experience. IE icon