Mail naar De Waal autoverhuur

We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Bel mij terug

We nemen zo snel mogelijk contact met je op.
Facebook account van De Waal autoverhuur Contact opnemen met De Waal autoverhuur Bel naar De Waal autoverhuur
De Waal autoverhuur
De Waal autoverhuur
>
Nieuw Euromobil account aanmaken


Wil je langer dan een weekend reserveren? Neem contact op met de Euromobil partner. Contact partners
* op basis van beschikbaarheid

Weekend = vrijdag 17.00* t/m maandag 8.00 uur

Reserveren

Ons dagtarief is gebaseerd op 24 uur.
Voor de openingstijden van onze vestigingen verwijzen we je naar onze partnerwebsites.

Contact partnersNaar stap 2: Model opties

Zakelijke verhuur


De Waal Autoverhuur heeft altijd de oplossing

Heeft u een shortlease auto nodig of tijdelijk behoefte aan extra vervoer? Nieuw personeel of tijdelijk extra grote vervoerscapaciteit?

De Waal Autoverhuur beschikt over een grote verhuurvloot van ruim 350 huurauto's. Zo kunnen wij zeer aantrekkelijke tarieven hanteren en flexibele maatwerkmogelijkheden bieden, zowel voor korte termijn autoverhuur als voor shortlease. Daarbij kunt u bij De Waal Autoverhuur rekenen op kwalitatief hoogstaande dienstverlening. Niet voor niets is De Waal Autoverhuur 5 sterren BOVAG gecertificeerd.

Euromobil Nederland, waar De Waal Autoverhuur onderdeel van is, heeft een verhuurvloot van ruim 10.000 auto's (waarvan 1.500 bedrijfswagens), uitsluitend van de merken Volkswagen, Audi, SEAT en ŠKODA. Stuk voor stuk kwalitatief hoogwaardige, representatieve en uitstekend onderhouden huurauto's van recente datum.

Met marktconforme tarieven is De Waal Autoverhuur zeer concurrerend en toonaangevend in de regio. Autohuur en shortlease is mogelijk vanaf één dag tot een periode van een jaar. Als het langer wordt, is het interessanter om de mogelijkheden van een leasecontract van Autolease Midden Nederland te bespreken! Lees hierover meer op de website.

Onbeperkte ruimte
De Waal Autoverhuur heeft een breed scala aan huurauto's van de Volkswagen up! tot een Audi TT Cabrio, of een Volkswagen Polo tot de ruime ŠKODA Superb is mogelijk. Maar ook voor meer personenvervoer bent u bij ons aan het juiste adres, De Waal Autoverhuur beschikt over een ruim assortiment personenbussen met als meest luxe uitvoering een Volkswagen Multivan waarmee u van alle gemakken bent voorzien.

Heeft u behoefte aan nog meer ruimte, dan kunnen wij u daar ook mee op weg helpen. Onze Volkswagen Bedrijfswagens vloot varieert van de handzame Volkswagen Caddy en de populaire Volkswagen Transporter, met en zonder dubbele cabine, tot een Volkswagen Crafter met box en laadlift van 18 m3. U ziet het bij ons heeft u letterlijk alle ruimte.

Meer weten of wilt u een offerte? Neem gerust contact met ons op!

Zakelijke verhuur


Download(s)

Neem direct contact met ons op

Heeft u vragen?

Wij komen graag met u in contact. Wij zijn telefonisch bereikbaar op:

0344 – 63 80 59

Lees meer

Bekijk onze vestigingen

Bekijk de dichtstbijzijnde vestiging

Lees meer


Direct reserveren