Op zoek naar de sneeuw met een

Wintervakantieauto

De Waal Autoverhuur

Wintersport auto huren

Ga jij op wintervakantie? En kun je niet wachten om met een mok warme chocolademelk na te genieten van een mooie dag vol (après)ski- en sneeuwplezier? Pak dan snel je koffer in en neem je vrienden of familie mee! Het enige wat je nog nodig hebt is de juiste huurauto.

Inpakken en wegwezen

Heb jij de som al gemaakt? Past alle bagage in de auto? En hoe zit dat met je passagiers? Wanneer je een maatje groter nodig hebt ben je aan het juiste adres. Van een ruime auto met veel bagageruimte tot een 9-persoons bus. Wanneer ruimte geen probleem is maar jij comfort wel erg belangrijk vindt hebben we verschillende luxe modellen voor je klaarstaan.

Een andere belangrijke reden kan ook het gemak van een benzine auto zijn. Wanneer je zelf elektrisch rijdt weet je vast dat in Nederland onderweg laden geen probleem is. In het buitenland kan dan anders zijn. Met een brandstofauto is de reis dan toch net iets relaxter!

Op zoek naar de sneeuw!

Veilige reis

Al onze winterauto’s hebben all season banden met winterkenmerk. Sneeuwkettingen vind je in de kofferbak. Hierdoor heb je voldoende grip om door de besneeuwde bergen te rijden!

Nóg meer extra’s

Ga je ver rijden? Dat komt goed uit! We geven je graag dubbele vrije kilometers cadeau. Wanneer je je huurauto komt ophalen ligt er ook nog een De Waal Autoverhuur pannenkoekslee op je te wachten. Deze is geschikt voor jong en oud! Stuur jij ons een foto wanneer je van de berg af roetsjt?

*De Winteractie is geldig vanaf 7 dagen huur tussen december en april

Meer informatie?

Neem contact op met onze verhuurmedewerkers door te mailen naar info@dewaalautoverhuur.nl of te bellen naar 0344 – 638059

Onze klanten geven ons een 8,7!

Wintervakantieauto modellen

Loading …

Onze vestigingen:

Loading …