MultiTankcard

Onze tankpassen en laaddruppels worden verzorgd door MultiTankcard. Zij autoriseren, verwerken en factureren alle transacties op het gebied van mobiliteit. Met 30 jaar ervaring en 500.000 actieve passen in Nederland, weet MultiTankcard als geen ander hoe berijders en bedrijven ontzorgd kunnen worden op het gebied van tanken en laden.

Praktische tips tankpas

  • Als je een nieuwe tankpas in gebruik gaat nemen, heb je in verband met de privacy een nieuwe pincode nodig. Uit veiligheidsoverwegingen versturen we deze via een aparte brief. Heb je een elektrische auto? Dan ontvang je ook separaat je laaddruppel. Houd er rekening mee dat de pas en de druppel op verschillende dagen binnen kunnen komen.
  • Wanneer je tankpas is voorzien van het DKV-logo, kun je hiermee naast Nederland ook in de rest van Europa tanken.
  • Tankpas gestolen of zoek? Geef dit dan direct aan ons door, dan blokkeren wij de pas. Zo voorkom je dat je aansprakelijk wordt gesteld voor de schade die voortvloeit uit misbruik van je pas. De MultiTankcard is een officieel betaalmiddel.

Praktische tips laaddruppel

  • Voor ingebruikname van een nieuwe laaddruppel heb je geen pincode nodig. Mocht het starten van een laadsessie niet lukken, bel het nummer wat op de laadpaal vermeld staat.
  • Tip: hang de laaddruppel aan je sleutelbos, zodat je hem altijd bij de hand hebt.
  • Je ontvangt tevens een tankpas waarmee je fossiele brandstof kunt tanken bij bijvoorbeeld vervangend vervoer. Houd er rekening mee dat de pas en de druppel op verschillende dagen binnen kunnen komen.
  • Je laaddruppel werkt bij alle openbare laadpalen en thuislaadpalen in Nederland. Ook laden in Europa? Je hebt op veel locaties de mogelijkheid een laadsessie te starten met een eigen creditcard, QR-code of laadapp zoals Smoov. Daarnaast kun je via Ecotap een gratis laaddruppel aanvragen die op veel plaatsen in het buitenland te gebruiken is. Je betaalt dan wel 1 cent meer per geladen kWh.
  • Als je thuis je laadpaal ingesteld hebt op jouw specifieke laaddruppel, vergeet dan niet het nummer van je laaddruppel (opnieuw) te koppelen aan het back-officepakket of de app van de laadpaal.

Nog geen ervaring met elektrisch laden?

Rick laat zien hoe het werkt:

Heb je nog vragen?

Je kunt altijd contact opnemen met ons via 0344 – 63 80 59 of info@dewaalautoverhuur.nl.