Voorwaarden

Heldere afspraken omtrent de huur van uw huurauto!
Auto huren bij één van onze vestigingen? Wij houden bij De Waal Autoverhuur van heldere afspraken omtrent de huur van uw huurauto. Onze voorwaarden zijn kort en bondig. Geen gedoe achteraf.

* Algemene huurvoorwaarden

Tenzij anders overeengekomen zijn de algemene huurvoorwaarden voor de leden van de Bovag verhuurbedrijven van toepassing op alle verhuurovereenkomsten. Klik op de pagina op Bovag huurvoorwaarden om de voorwaarden te lezen/downloaden. Bij De Waal Autoverhuur kunt u op de volgende manieren een huurauto reserveren:

* Reserveren

Bij De Waal Autoverhuur kunt u op de volgende manieren een huurauto reserveren

- Online via www.dewaalautoverhuur.nl (5% korting op daghuur)
- Per telefoon via 0344- 63 80 59.
- Per mail via info@dewaalautoverhuur.nl

* Verplichte legitimatie

Vergeet niet onderstaande documenten mee te nemen bij het afhalen van uw huurauto. Deze dienen allen op naam te staan van de hoofdbestuurder. De Waal Autoverhuur behoudt zich het recht voor om vooraf uw gegevens te controleren: Dubbele legitimatie is verplicht, waaronder een geldig Nederlands rijbewijs en een EU paspoort/ID-kaart.

* Minimaal één jaar in het bezit van rijbewijs

Bij het huren van een personenwagen of bedrijfswagen De Waal Autoverhuur dient de bestuurder minimaal één jaar zelfstandig in het bezit te zijn van een geldig Nederlands rijbewijs.

* Borgsom

De standaard borgsom is het verwachte huurbedrag + €250 incl. BTW. De borgsom kan alleen vooraf voldaan worden per pin, creditcard of per bank. De borgsom wordt achteraf uitsluitend per bank terug gestort en kan enkele werkdagen in beslag nemen. De Waal Autoverhuur kan te allen tijde de hoogte van de te betalen borgsom wijzigen.

* Annulering

Annulering is in de meeste gevallen kosteloos. (Met uitzondering op de 9-persoonsbus, Crafter Box en de cabriolet- uitvoeringen) Informeer naar de exacte voorwaarden bij de verhuurmedewerkers. (0344-63 80 59)

* Brandstofkosten / volle tank

 Alle prijzen zijn exclusief brandstofkosten. De huurauto dient met een volle tank brandstof ingeleverd te worden. Indien dit niet het geval is worden aftank-kosten á €7,50 excl. BTW doorbelast aan de huurder.

* Op aanvraag

Tevens te huur: Auto met trekhaak, automaat, winterbanden, sneeuwkettingen, telefoon/navigatievoorbereiding

* Huurperioden 

De volgende huurperioden worden door ons aangehouden.

Personenwagens & bedrijfswagens

- Daghuur: van 07:30 uur tot 08:00 uur de volgende dag. 
- Weekendhuur: vrijdag 17:00 uur tot maandag 07:30 uur (*) 
- Dagdeelhuur: 07:30 uur tot 12:30 uur of 13:00 uur tot 17:00 uur of 17:00 uur tot 07:30 uur de volgende dag (*)

(*) Het eerder ophalen van de huurauto is in overleg en is op basis van beschikbaarheid.

* Openingstijden verhuur 

Maandag - vrijdag: 07:00 uur -17:30 uur Zaterdag: 08:00 uur – 12:00 uur
Inleveren en ophalen buiten openingstijden in overleg.

* (Huis)dieren

Het is verboden om (huis)dieren te vervoeren in onze huurauto's. Bij overtreding wordt de reiniging en eventuele geurbehandeling á €50 doorbelast aan de huurder.

* Roken

Het is verboden om te roken in onze huurauto's. Bij overtreding wordt de geurbehandeling doorbelast á €150,- aan de huurder.

* Vervuiling interieur

Bij inlevering van een ernstig vervuilde huurauto, wordt de reiniging en eventuele geurbehandeling á €50 doorbelast aan de huurder. De bekeuringen of beschikkingen en de daaruit vloeiende behandelingskosten á €7,50 excl. BTW komen voor rekening van de huurder / bestuurder

* Bekeuringen/ beschikkingen 

De bekeuringen of beschikkingen en de daaruit vloeiende behandelingskosten á €7,50 excl. BTW komen voor rekening van de huurder / bestuurder

* Beëindiging huurovereenkomst 

Indien wij het nodig achten, zijn wij gerechtigd de huurovereenkomst zonder ingebrekestelling of rechterlijke tussenkomst te beëindigen.

* Vervanging huurauto

Wij zullen, voor zover mogelijk, de gereserveerde auto verhuren. Echter wij behouden het recht om, indien nodig, een andere, vergelijkbare, huurauto beschikbaar te stellen.

* Verzekering en uw huurauto

Bij de huurprijs is aan verzekeringen inbegrepen: 

- all risk verzekering 
- WA denkking tot een bedrag van €2.250.000 
- inzittendeverzekering

Bij iedere huurauto is een groene kaart aanwezig. Bij schade zijn de volgende twee condities van toepassing: 

Boven-hoofdse schade is, vanaf een hoogte van 2.00 meter en vanaf 75 cm van de dakrand geheel voor rekening van de huurder, met een maximum van €1.500,-. Voor jongeren onder de 24 jaar geldt een extra eigen risico van €100,- per schadegeval

* Eigen risico per schadegebeurtenis 

Conform de Euromobil voorwaarden wordt er op de website voor alle auto's een eigen risico genoemd van €450 per schadegebeurtenis. Hiervan kan door De Waal Autoverhuur worden afgeweken. Informeer bij De Waal Autoverhuur voor de actuele eigen risico per schadegebeurtenis. Het is mogelijk om voor €7,50 per dag uw eigen risico te verlagen naar €225,=. Boven-hoofdse schade is hiervan uitgesloten.

Aldus opgemaakt op 12 maart 2014. Typefouten en prijswijzigingen voorbehouden.

© De Waal Autoverhuur