Ons verhaal

De Waal Autoverhuur vindt zijn oorsprong in 1989 vanuit Tiel. In de Betuwe zijn we ontstaan door de toenemende vraag van moederbedrijf de Waal autogroep. Zakelijke en particuliere klanten voegen steeds vaker om flexibel in te zetten materieel. Voorheen als business unit van Autolease Midden Nederland B.V. maar vandaag de dag is De Waal Autoverhuur uitgegroeid tot een zelfstandige B.V.

Van daaruit is De Waal Autoverhuur uitgegroeid tot een zeer flexibele en betrouwbare partner voor tijdelijke mobiliteit. In beginsel grotendeels regionaal maar nu een landelijk opererende verhuurder met een jong wagenpark van meer dan 550 voertuigen. Met vestigingen in Tiel, Geldermalsen, Culemborg, Druten, Zaltbommel en Gorinchem, kunnen wij op flexibele wijze inspelen op de behoefte aan autohuur en shortlease.

Als BOVAG 5 sterren verhuurder en groot zakelijk partner van Euromobil, huur je alleen kwalitatief hoogwaardige en jonge huurauto’s van bijna alle typen Volkswagen, Audi, Škoda, SEAT en Volkswagen Bedrijfswagens: van klein, zuinig en handig tot luxe, chique en representatief.

Van losse verhuur voor enkele uren tot shortlease voor één jaar kun je bij De Waal Autoverhuur terecht. Door middel van poolbeheer helpen we jou als organisatie met het delen van de beschikbare mobiliteit.

Op deze website vind je informatie over ons aanbod, de voorwaarden en specialiteiten. Uiteraard kunnen wij je ook persoonlijk informeren over de beste oplossing voor jouw tijdelijke mobiliteit.

Wij hopen je hiermee een goede indicatie te kunnen geven voor de mogelijkheden die wij je kunnen bieden. Door snel en efficiënt in te spelen op de behoefte van jouw vraag ontdek je de voordelen van de verschillende mobiliteitsoplossingen bij De Waal Autoverhuur.

Onze klanten geven ons een 8,7!