Over ons

Wij willen ons graag even aan u voorstellen!

De Waal Autoverhuur vindt zijn oorsprong in 1989, vanuit Tiel in de Betuwe, ontstaan uit de toenemende vraag van moederbedrijf De Waal Autogroep voor flexibel in te zetten materieel voor zakelijke en particuliere klanten. Voorheen als business unit van Autolease Midden Nederland B.V. maar vandaag de dag is De Waal Autoverhuur uitgegroeid tot een zelfstandige B.V.

Van daaruit is De Waal Autoverhuur uitgegroeid tot een zeer flexibele en betrouwbare partner voor tijdelijke mobiliteit. In beginsel grotendeels regionaal maar nu een landelijk opererende verhuurder met een jong wagenpark van bijna 500 voertuigen. Met vestigingen in Tiel, Geldermalsen, Culemborg, Druten, Zaltbommel en Gorinchem, kunnen wij op flexibele wijze inspelen op de behoefte aan autohuur, poolbeheer en Shortlease constructies.

Als BOVAG 5 sterren verhuurder en groot zakelijk partner van Euromobil, huurt u alleen kwalitatief hoogwaardige en jonge huurauto's van bijna alle typen Volkswagen, Audi, ŠKODA, SEAT en Volkswagen Bedrijfswagens: van klein, zuinig en handig tot luxe, chique en representatief.

Van losse verhuur voor enkele uren tot shortlease voor één jaar kunt u bij De Waal Autoverhuur terecht. Met ons nieuwe mobiliteitsconcept Free to go kunt u zelfs 24 uur per dag direct online een auto reserveren en wegrijden. Ook voor poolbeheer is Free to go uitermate geschikt.

Op deze website vindt u zoveel mogelijk informatie over ons aanbod, de voorwaarden en specialiteiten. Uiteraard kunnen wij u ook persoonlijk informeren over de beste oplossing voor uw tijdelijke mobiliteit.

Wij hopen u hiermee een goede indicatie te kunnen geven voor de mogelijkheden die wij u kunnen bieden. Door snel en efficiënt in te spelen op de behoefte van uw vraag ontdekt u de voordelen van de verschillende mobiliteitsoplossingen bij De Waal Autoverhuur.

Nieuwsgierig? Neem contact met ons op via tel: 0344-63 80 59 of info@dewaalautoverhuur.nl.

Met vriendelijke groet,
Team Verhuur

Team De Waal Autoverhuur