De Waal Autoverhuur

Ontdek de leukste routes door midden Nederland!

Gaat u op reis in eigen land? Dan heeft Midden Nederland genoeg mooie plaatsen en routes om van te genieten. Van pittoreske dorpen tot aan mooie uitgestrekte weides. Voor ieders wat wils. Wij hebben voor u de mooiste routes op een rijtje gezet!

Bloesemroute door de Betuwe

Komt u naar Tiel en omstreken om de Betuwe te ontdekken? Dan is deze route voor u weggelegd. Rijd door de pittoreske dorpjes en bekijk de St. Pieterskerk in Geldermalsen of ontdek het Landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt in Beesd. Wilt u uw (klein)kinderen verwennen? Neem dan vast een kijkje op het menu van de Pannekoekenbakker in Buren. De bloesem bloeit het meeste in april en mei, maar in de zomer en herfst bloeien er andere bloemen die deze route zeker de moeite waard maken.

Download de Bloesemroute via deze link.

Ontdek Rivierenland

Vanaf Vianen rijdt u onder andere over de Lekdijk, Diefdijk en de Lingedijk zodat u meerdere uiterwaarden kunt bewonderen. Geniet van het prachtige landschap en ontdek meerdere rivieren. Op de culturele tour? Neem dan een kijkje bij de kerk en kasteeltuin in Neerijnen of bij Molen ‘De Vriendschap’ langs de Graafstroom. Genoeg te zien dus!

Download hier de route door Rivierenland.

Land van Maas en Waalroute

Deze route begint in Rhenen en eindigt in Wijk Bij Duurstede. Rijd, na een heerlijke kop koffie, weg bij Restaurant & Loungebar de 3 Zussen om vervolgens te toeren langs gezellige dijkdorpjes en bezienswaardigheden. Zo kunt u ervoor kiezen om te stoppen bij de Tuinen van Appeltern voor uw tuininspiratie of de Grote Kerk van Wijk bij Duurstede. Voor een cultureel uitje kunt u een kijkje nemen bij de kasteelruïne van Kasteel Batenburg.

Download de Maas en Waalroute via deze link.

Een heerlijk dagje weg in Midden-Nederland zijn met deze mooie routes gemakkelijk gemaakt. Wilt u nu wel een zo’n mooie route rijden, maar heeft u geen beschikking over een auto? Wij helpen u graag verder met een huurauto voor één dag, een weekend of zelfs de gehele week. Bekijk hier ons aanbod!