Welke auto in jouw situatie? Medewerkers vertellen!

Yannieck, Marit en Jeroen vertellen over de keer dat zij een huurauto nodig hadden. Welke auto is geschikt voor jouw situatie?

Hoi! Ik ben Yannieck. Als Transportplanner zit ik voornamelijk achter de schermen. Ook al zie je mij niet direct, ik zorg ervoor dat jouw huurauto op een eventuele locatie afgeleverd wordt!

Laatst ben ik samen met mijn vriendin verhuisd naar het gezellige Brabant. Hartstikke leuk maar zonder bus een grote klus! De Volkswagen Crafter bleek een perfecte uitkomst. De inboedel past er volledig in. Zelfs mijn fiets kon er nog bij!

In de Crafter kan meer dan je denkt. Heb je nóg meer ruimte nodig? We hebben ook Crafter bakwagens. Mijn collega Marit heeft hier een how-to video over gemaakt.

Onze Crafter (bakwagen) mag je besturen met je gewone rijbewijs B. De draaicirkel is natuurlijk wel groter dan bij een personenauto. Vind je het spannend om ermee te rijden? Rij eerst een klein rondje op het industrieterrein om comfortabel te worden.

Hoi! Ik ben Marit. Ik ben werkzaam als Verhuurmedewerker op de frontdesk. De kans dat je mij tegenkomt wanneer je in Tiel je huurauto komt ophalen is dus groot!

Met een groepje vrienden ben ik van plan om een roadtrip te maken door Zuid-Europa. Omdat mijn eigen auto niet groot genoeg is, heb ik een auto nodig met voldoende ruimte voor al onze koffers en tassen. De betrouwbare Seat Tarraco lijkt mij de perfecte oplossing!

Daarin ben ik niet de enige. In de zomervakanties is dit dan ook een populaire auto. Mensen gaan in de zomer veel op vakantie. Soms heb je dan te weinig ruimte in je eigen auto om ál je spullen mee te kunnen nemen… Net als ik!

Hoi! Ik ben Jeroen. Sinds dit jaar ben ik werkzaam als Coördinator Verhuur en Transport. Hartstikke tof!

Ik ga dit jaar met 4 vrienden naar een festival in Denemarken. Thuis heb ik een leuke auto staan, maar deze is niet heel geschikt voor de lange zit achterin. Ik heb dus gekozen voor de Škoda Superb. Ont-zet-tend veel beenruimte, kofferbakruimte en hij rijdt ook nog eens heerlijk!

De Superb is heel zuinig. Rij je constante snelheid op de snelweg? Dan schakelt hij automatisch over op 2 cilinders in plaats van 4 om brandstof te besparen.

Enneh, mocht je straks op vakantie gaan in Nederland… Škoda heeft een paraplu in de passagiersdeur verstopt! 😉